Новини

Розпочався новий курс навчання слухачів за програмою Pro-ліцензія УЄФА.

Розпочався новий курс навчання слухачів за програмою Pro-ліцензія УЄФА.

Розпочався новий курс навчання слухачів за програмою Pro-ліцензія УЄФА. Група з 20 слухачів розподілена на 5 мікрогруп, по 4 студента в кожній, за якими закріплені інструктори (фахівці відповідного рівня та кваліфікації).

Перша очна сесія запланована на період з 31 січня до 7 лютого і відбудеться вона в Туреччині. У фокусі цієї сесії зимовий підготовчий період для команд високої кваліфікації. В ході сесії заплановано перегляд і аналіз тренувальних занять та контрольних матчів за участю провідних футбольних команд, які перебувають на навчально-тренувальних зборах, а також теоретичні і методичні заняття.

Попередньо слухачі одержали індивідуальні завдання: представити підготовчий період своєї команди, профіль головного тренера та підготувати для проведення план-конспект практичного заняття.

На попередньому етапі інструктори повинні провести методичні заняття у мікрогрупах.

Першою (10.01.2021) розпочала свою роботу мікрогрупа у м. Дніпро  на базі СК «Дніпро-1» під керівництвом Валерія Шамардіна у складі: Руслан Ротань, Віктор Бицюра, Олена Кудзієва, Олег Дейкунов.

Другою (14.01.2021) провела своє методичне заняття мікрогрупа у с.м.т. Щасливе на базі ФК «Шахтар» Донецьк під керівництвом Ігоря Хімича у складі: Ігор Климовський, Олександр Князєв, Віталій Левченко, Карло Ніколіні. У роботі цього модуля також взяли участь інструктори Валерій Шамардін, Олександр Іщенко, Богдан Хоркавий, які заслухали доповіді студентів і разом зі слухачами детально обговорили ключові моменти пов′язані з тренерською роботою на Prо-рівні та безпосереднім виконанням індивідуальних завдань  .

Методичні заняття інших мікрогруп заплановані на наступні терміни:

18.01.2021 мікрогрупа у м. Львові (інструктори Олег Бойчишин та Богдан Хоркавий) у складі: Роман Гнатів, Іван Федик, Микола Цимбал, Михайло Зарицький.

27.01.2021 мікрогрупа у м. Київ на базі ФК «Динамо» Київ (інструктор Олександр Іщенко) у складі: Олег Гусєв, Олег Венглинський, Ігор Костюк, Ервад Сукіасян.

28.01.2021 мікрогрупа у м. Олександрія на базі ФК «Олександрія» (інструктор Вадим Лазаренко) у складі: Віктор Богатир, Володимир Бєлаков, Жилмар Тадеу да Сільва, Желько Любеновіч.